Това, което изглеждаше като идеален ход за Хари Уинкс, който премина

...
Това, което изглеждаше като идеален ход за Хари Уинкс, който премина
Коментари Харесай

Хари Уинкс: Нито треньорът, нито някой от Тотнъм ме търси

Това, което изглеждаше като съвършен ход за Хари Уинкс, който мина чартърен от Тотнъм в Сампдория, се трансформира в призрачен сън за първата половина на сезон 2022-23, откакто получи контузия в глезена, която го остави отвън игра. Но от този момент англичанинът съумя да остави своя отпечатък в италианския клуб, докато се бори за оставане в Серия А. Полузащитникът приказва за престоя си в Италия и особено за неналичието на контакт с родния му клуб Тотнъм.

В извънредно изявление за La Gazzetta dello Sport Уинкс призна, че не се е чувал с " шпорите ": " Никой от Тотнъм не се е свързвал с мен, даже треньорът. Бях и оставам напълно фокусиран върху Сампдория ". 27-годишният футболист най-сетне направи своя дебют в Серия А през януари и от този момент стана редовен състезател на Сампдория, като играе 90 минути във всеки мач от лигата от този миг и призна, че се усеща " длъжен " на клуба за поддръжката, която му е било оказана.

" Имам контракт за наем до юни, удовлетворен съм от това прекарване, не знам какво ще е бъдещето ми след юни и даже не мисля за това в този момент ", добави Уинкс.

Уинкс има контракт с Тотнъм до 2024 година и ще се върне в клуба си от детството, в случай че Сампдория не го вземе за непрекъснато. Но защото " шпорите "  може и да се разделят с Конте през лятото, вратата за полузащитника най-после има опция да бъде отворена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР